EETHUIS FAFI ROTTERDAM

EETHUIS FAFI ROTTERDAM Chinees & Surinaams

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Fafi Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

9 jan 2022 om 22:48 Heel flauw eten bijna smaakloos… alleen de orange sambal was heerlijk Het wel eens beter geweest… ik ga dit eten zelf opbakken en kruiden en bestel nooit meer
9 jan 2022 om 20:25 Lekker en heel veel
8 jan 2022 om 23:19 Je krijgt waar voor je geld
5 jan 2022 om 12:00 Vies vies niet te eten smaakte nergens naar alles was koud nee nooit meer alleen drinken was lekker maar drinken konden ze zovizo niet fout doe gatver
5 jan 2022 om 2:12 Itchy tasty
4 jan 2022 om 21:54 De ALLER lekkerste saoto van rotterdam! Heb vele zaken gehad maar geen enkele kan tippen aan fafi! Gr van een vaste klant :)
1 jan 2022 om 20:48 echt lekker gegeten ...hierlijk
28 dec 2021 om 22:29 Eigenlijk 11.50 betaald voor een bakje nasi ,waar te weinig vlees in gepropt was. Doe dan minder rijst ... Het was wel lekker alleen koud, het was blijkbaar lang onderweg . Ik zal niet meer bestellen.
22 dec 2021 om 23:01 Te laat maar was wel lekker.
20 dec 2021 om 19:27 In die nasi was weinig zout. Vond niet zo lekker
20 dec 2021 om 11:02 The food was not the best. I also don’t get why the shrimp soup was slimy. Is it because that’s the recipe? It felt like I was eating egg white.
17 dec 2021 om 21:19 Slecht